| Info & Boekingen via: info@shenaia-entertainment.be - 0474/86.66.37 |
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Nieuws van Shenaia

 

01-07-2021 | Verjaardagsactie van Shenaia

 

In de maand juli is er een verjaardagsactie. Shenaia geeft aan haar nieuwe en trouwe klanten die verjaren in de maand juli (bewijs van identiteitskaart) vijf euro korting op de massage, of 10 euro korting op de massage met jacuzzi. Voor de uitgebalanceerde medische infraroodsauna is er een korting van 5 euro. Voor boekingen bel naar 0474-86 66 37. Deze actie is enkel geldig als de klant er zelf om vraagt en is niet cumuleerbaar met andere eventueel lopende acties. De vernoemde korting is niet geldig bij een relax of gewone erotische massage. Wel vanaf Tantra, Nurugel, Hammam, Kruidenstempel, hotstone,.....

NIEUW: Surplus voor jarigen: deze maand een GRATIS sauna. ( GRATIS, enkel geldig bij een massage met jacuzzi ).

 

01-11-2020 | Shenaia VIP Live Ero

 

Virtuele webcam via Skype is mogelijk, dit de ganse dag vanaf 9 uur in de ochtend tot en met 23 uur in de avond, van maandag tot zondag, dus 7/7 dagen tot uw beschikking en uw wensen. Ik geef je een uitgebreide volledige naakt videogesprek aan. Bel voor meer inlichtingen. Ik heb een zeer goede zakelijke internetverbinding, met een download tot 1 GBPS en een upload van 50, wat echt zeer snel is aan mijn kant toe en een Aparte HD camera met een snelle PC. Een webcam sessie kan bij mij vlot besteld worden en kunnen we dan zo snel mogelijk starten. Webcamsessie wordt pas gestart zodra de betaling voltooid is. Voor een vlotte start van de webcam en vlotte betaling zijn er 3 betalingsmogelijkheden:

 

1. Betaling via PayPal ( al heb je zelf GEEN PayPal ), dan verstuur ik u onmiddellijk een betalingsopdracht. Na 3 min staat uw betaling op mijn zakelijke rekening.

 

2. Betaling via gewone bankoverschrijving naar mijn zakelijke rekeningnummer Fortis of KBC ( via instante betaling, bin 5 min staat het op mijn zakelijke rekening ).

 

3. Via gewone overschrijving, naar mijn zakelijke rekening, kan het 3 bankwerkdagen duren vooraleer ik deze op mijn zakelijke rekening zie. Ofwel als uw bank dezelfde is als de mijn, dan is dat ook praktisch onmiddellijk. Dus bijvoorbeeld van Fortis naar Fortis of van KBC naar KBC.

 

01-10-2016 | Rad van Fortuin

 

Van zondag 30 oktober tot en met dinsdag 1 november 2016 is er voor Halloween "Rad van Fortuin" voor klanten die bij mij in de wellness komen.

 

 

06-04-2015 | Jacuzzi Sun Spa te Gent

 

SunSpa te Gent, heeft een zeer ruime aanbod van verschillende jacuzzi's, zwemspa's, sauna's en palletkachels aan scherpe prijzen. Met daarbij een sublieme top service en professionaliteit. Want ik Shenaia kan het weten. Als er iets defect is moet onze wellness zo snel mogelijk operationeel zijn voor onze klanten. Indien er een defectje is aan onze jacuzzi, dit door veel dagelijks gebruik. En er is een ander wisselstuk of iets dergelijk nodig voor reparatie. Dan kunnen we in de eerste 24 uren hulp verwachten terplaatse aan onze jacuzzi. In SunSpa Gent wordt de klant goed geinformeerd voor de aanschaf van een jacuzzi of zwemspa, alsook blijvend bijgestaan vanaf de aankoop tot zolang je de jacuzzi hebt. Wij hebben de jacuzzi nu al 3 jaar en de service is telkens professioneel a prior.

 

De website van "SunSpa Gent".hier vinden.

 

30-05-2013 | Lancering Nieuwe Website

 

Je vindt er een overzicht van al mijn activiteiten en ook enkele exclusieve foto’s. Wil je meer over mij te weten komen, dan is deze website een onuitputtelijke informatiebron. Deze site wordt regelmatig bijgewerkt.

 

06-03-2013 | De algemene huisregels van Shenaia

 

De algemene huisregels werden begin dit jaar 2013 aangepast. Deze werden opgesteld door Shenaia als zaakvoerster.

Deze huisregels zijn ook te vinden en ter inzage in onze wellness.