| Info & Boekingen via: info@shenaia-entertainment.be - 0474/86.66.37 |
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Erotische Massage

 

Een erotische massage door Shenaia te Roeselare (West-Vlaanderen) kan leiden tot een intens, opwindend lichaamsspel tussen twee mensen. Zelfs in uw eigen relatie kan het op een mooie en eenvoudige manier een nieuwe erotische impuls geven. Het is de ideale en een andere manier om te genieten en te ontspannen van massage, zonder het gevoel te krijgen dat dit een vervelende verplichting is tussen die twee mensen. Het moet een gevoel zijn dat je om elkaar geeft en elkaar wil verwennen.

 

erotische massage door Shenaia

 

De eromassage kan een helende werking hebben op lichaam en geest. Er worden prettige, intense sensuele gevoelens opgewekt. Je voelt je na een erotische body-to-bodymassage meer verbonden met elkaar.

 

De erotische massage moet gebeuren zonder voorwaarden of verplichtingen aan elkaar. Het is een diepgaande ontspanning met een sensuele opwinding zonder echt gericht bezig te zijn met de geslachtsorganen.

 

Voorbereiding

 

Masseuse Shenaia zorgt voor een gezellige en sensuele omgeving in haar praktijk te West-Vlaanderen (Roeselare). Led-verlichting therapie met RGB kleuren. Kaarsen en geurtherapie in de omgeving. Rustige relax muziek. Er is een aangename temperatuur dankzij een pelletkachel. Ideaal is het wel eerst een aangenaam bad (jacuzzi) te nemen, zodat u volledig ontspannen bent. De massage gebeurt met natuurlijke kwaliteit oliën op basis van kokospalm of amandel, indien gewenst met of zonder etherische oliën.

erotische massage door Shenaia

 

 

Massagetechnieken

 

Met warme handen wordt de professionele massage gegeven die dan uitvloeien in een sensuele gebeurtenis.

 

Erogene zones

 

Bij een erotische massage weet Shenaia waar de erogene zones zich bevinden.

  • Hals en Nek
  • Schouders en Rug
  • Borststreek
  • Benen
  • Plooien Billen
  • Plooien in Zij- en Schaamstreek
erotische massage door Shenaia

 

Ondanks het erg sensuele en erotische karakter van de erotische massage, worden er door Shenaia geen intimiteiten gewenst of geboden.

 

Masseuse Shenaia biedt erotische massages aan in haar privé praktijk te West-Vlaanderen (Roeselare). Wie dat wenst, kan vóór de eromassage genieten van de jacuzzi of wellness.

 

 

Shenaia is beschikbaar voor verschillende soorten massages. Maak hieronder of via het linkermenu uw keuze: