| Info & Boekingen via: info@shenaia-entertainment.be - 0474/86.66.37 |
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Sauna

Wil je eens wat ontspanning na een drukke werkdag, om je lichaam fysiek, en mentaal terug in balans te brengen, en je weer helemaal goed te voelen in je vel, dan is de medische infra rood sauna van Health Mate de ideale verademing.

 

 

Wat is een infrarood sauna:

 

Een infrarood sauna bestaat uit verschillende golflengtes, uitgedrukt in nano meters. Het is niet de omgevingstemperatuur die enorm hoog oploopt en prioritair is, maar de infrarood stralen werken rechtstreeks in op het lichaam. Het is veel efficiënter dan een traditionele sauna en de warmte is veel draaglijker. De warmte stralen dringen door tot in onze lichaamscellen, waardoor ze energie afstaan en de moleculen in beweging brengen om zo de warmte op te wekken. Je lichaam neemt de stralen op, zo kunnen de spieren zich ontspannen, en word alle spanning uit het lichaam gedreven. Het heeft een zeer goeie werking op het afweersysteem van het lichaam, en is doeltreffend op spier en gewrichtspijn. Zelfs de huid krijgt een verfrissende teint. Het verbeterd ook de bloed doorstroming in het lichaam, en tegelijk scheidt het lichaam ook de toxische stoffen uit, en verbrand je calorieën. Om een vergelijking te geven met een traditionele sauna, raak je gemakkelijk ongeveer zeven keer meer toxische stoffen kwijt in een Health Mate sauna. Bij de Health Mate sauna is het bij een temperatuur van 55 graden voldoende om dubbel zoveel te transpireren als in een gewone sauna waar 95 graden voor nodig is. Wie niet goed tegen de warmte kan of zich claustrofobisch voelt, kan zelfs een sauna nemen met de deuren open. Omdat de infraroodstralen rechtstreeks inwerken op je lichaam. Wie nog meer wil weten over de medische informatie, voordelen van de infrarood thermisch systeem, getuigenissen van weldaad van onze infrarood sauna kan surfen naar www.healthmate.be.

 

 

Hoe gaat de infrarood sauna bij ons te werk:

 

Een sessie in de infrarood sauna duurt een 20 tal minuten, waar je alleen of samen met mij gebruik van kunt maken. In de sauna worden er etherische oliën gebruikt om je lichaam en geest nog meer tot rust te doen komen. Na de sessie wordt er een verfrissende douche genomen, en krijgt u een gezondheid drank aangeboden, het is van groot belang om je voldoende af te koelen, en wat vocht in te nemen na de sauna. Onze medische infrarood sauna is ook uitgerust met muziek en licht therapie.

 

 

 

Shenaia is beschikbaar voor verschillende soorten massages. Maak hieronder of via het linkermenu uw keuze: