| Info & Boekingen via: info@shenaia-entertainment.be - 0474/86.66.37 |
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Jacuzzi en Wellness

 

Een jacuzzi doet de dagelijkse jungle van stress en spanningen, van vermoeidheid, rugklachten en spierpijnen vergeten. De combinatie van warm water, opwaartse druk en watermassage heeft een verjongend en helend effect op het lichaam. Het maakt niet uit of u louter wenst te ontspannen na een gestreste dag, of spierpijnen veroorzaakt door artritis of overbelasting wenst te verzachten, of gewoon snakt naar een diepere nachtrust.

 

Warm water heeft magische krachten, die we hydromassage noemen. Het massage-effect wordt verkregen door een combinatie van warm water en lucht die door de jets wordt gestuwd. Deze stimulerende waterstroom ontspant de spieren en bevordert de spontane aanmaak van endorfines, de natuurlijke pijnstillers.

 

In een jacuzzi spelen drie factoren een rol: warmte, gewichtloosheid en massage. Samen zorgen ze voor ontspanning en genezing. Als u uw lichaam onderdompelt in warm, masserend water, stijgt uw lichaamstemperatuur en zetten de bloedvaten uit. Dit heeft een betere bloeddoorstroming tot gevolg. Het draagvermogen van het water vermindert het lichaamsgewicht met circa 90%, zodat de druk op spieren en gewrichten afneemt. Ideaal om uw volledige lichaam te verzorgen en te ontspannen, passieve fitness op zijn best!

 

Samen met een glaasje en een versnapering, brengt Shenaia u in de jacuzzi naar de zevende hemel. De jacuzzi maakt deel uit van Shenaia's wellness ruimte te West-Vlaanderen (Roeselare) met o.m. een infrarood sauna en een hypermoderne douche.

 

Een uurtje in de jacuzzi is de ideale opwarming voor een massage, en wordt heel vaak geboekt in combinatie met een erotische massage of een nurugel body-to-body massage.

 

 

 

Shenaia is beschikbaar voor verschillende soorten massages. Maak hieronder of via het linkermenu uw keuze: