| Info & Boekingen via: info@shenaia-entertainment.be - 0474/86.66.37 |
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Nurugel Massage

 

Nuru Massage, ook wel Body Slide genoemd, is een massage uitgevoerd met een speciaal soort massagegel, genaamd Nuru Gel.

 

Het woord Nuru is afkomstig van de Japanse taal en het betekent "glad", maar sommigen geloven ook dat de naam voortkomt uit het hoofbestanddeel zeewier, genaamd "Nori". De Nuru gel is een warme en comfortabele gel. Je kunt er een perfecte body-to-body massage mee uitvoeren.

 

Nuru gel is gemaakt van diep zeewier (Nori) en is transparant, smaakloos, geurloos, extreem glad en soepel. Het bevat veel voedingsstoffen voor de huid.

 

De Nurugel massage wordt op een speciale grote luchtmatras gegeven, omdat een stoffen ondergrond teveel opslorpt. Het best is om voor de nurugel massage eerst een bad, jacuzzi of uitgebreide douche te nemen, omdat de nurugel dan beter aan het lichaam blijft kleven. Men kan ook een hamam (douche) nemen, die de poriƫn open zet zodat de gel extra goed kan inwerken, waar je achteraf een zijde zachte huid van hebt.

 

Zodra u op de matras ligt, doet masseuse Shenaia de speciaal verwarmde gel (in bain marie) in een houten bolkom, die dan over uw lichaam wordt gegoten. Dan volgt er een aangename massage met body to body, waarbij het sexy lichaam van Shenaia u een relaxerende ervaring bezorgt, waarbij geen plekje van uw lichaam wordt overgeslagen.

 

Na de nurugel massage wordt er grondig afgespoeld met een warme douche.

 

Ondanks het erg sensuele en erotische karakter van de nurugel massage, worden er door Shenaia geen intimiteiten gewenst of geboden.

 

Deze nurugel massage is een unieke service door Shenaia en een goede reden om haar eens te bezoeken in West-Vlaanderen (Roeselare). Eens je van dit soort massage hebt geproefd, wil je er geen andere meer...

 

Shenaia is beschikbaar voor verschillende soorten massages. Maak hieronder of via het linkermenu uw keuze: