| Info & Boekingen via: info@shenaia-entertainment.be - 0474/86.66.37 |
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Kruidenstempel Massage

 

De kruidenstempelmassage is een Oosterse massage. De massage gebeurt met kruidenstempels. Het zijn warme bundeltjes gevuld met kruiden die een activerende, reinigende en ontspannende eigenschap bezitten. De stempels zijn gevuld met Europese kruiden, meer afgestemd op onze westerse huid.

 

Vóór de behandeling behandelt masseuse Shenaia het lichaam eerst met een lichte scrub. In die tijd worden de kruidenstempels gestoomd die dan een aangename aroma geur verspreiden. De aroma’s werken helend en ontspannend.

 

Deze erg ontspannende massage heeft ook een ontgiftende werking.

 

De warmte van de bereide kruidenstempels activeert de doorbloeding en de stofwisseling en zorgt voor soepeler spieren. De helende effecten van de kruiden dringen tot diep in het onderliggende weefsel, zelfs tot in de organen. De bloedvaten zetten uit en de huid wordt intenser doorbloed. Schadelijke stoffen worden sneller afgevoerd.

 

De massage stimuleert het lichaam om beter te werken en brengt het tegelijkertijd tot rust. Het lichaam tintelt uren na de massage nog steeds. Kruidenstempel massage is het meest doordringende voor de huid.

 

Mensen met hart- en vaatziekten, diabetes of met een verhoogde bloeddruk en zwangere vrouwen vragen het best eerst advies aan hun arts.

 

Masseuse Shenaia biedt kruidenstempel massages aan in haar privé praktijk te West-Vlaanderen (Roeselare). Wie dat wenst, kan vóór de massage genieten van de jacuzzi of wellness.

 

kruidenstempel massage door Shenaia

 

Shenaia is beschikbaar voor verschillende soorten massages. Maak hieronder of via het linkermenu uw keuze: