| Info & Boekingen via: info@shenaia-entertainment.be - 0474/86.66.37 |
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Relaxmassage

 

Massage is meer dan alleen genieten. De huid, spieren en bindweefsels worden soepeler, sommige vervelende spanningen verdwijnen en afvalstoffen worden gemakkelijker afgevoerd. Een massage geeft je energie en een fit gevoel. Het versterkt je levenskracht zodat je weerstand (zowel fysiek, emotioneel en mentaal) groter wordt.

 

Tijdens een relaxmassage kneden krachtige, maar zachte professionele handen van een masseuse deze ongemakken weg. Bij Shenaia te Roeselare vindt u een rustgevende omgeving, een ontspannen sfeer en een voor u aangepaste massage.

 

Hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van relaxerende muziek (naar keuze van de klant, b.v. natuurgeluiden). De massage wordt gedaan met een heerlijke geurende of niet-geurende olie naar keuze. Dit in combinatie met natuurlijke echte wierook... u waant zich even in een andere wereld! De geur is immers ook een belangrijk element, en brengt lichaam en geest tot een innerlijke rustgeving.

 

Relaxatiemassage is ontspannen en tijd voor je zelf nemen. Relaxmassage heeft een helende werking op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Bij een relaxatiemassage wordt niet alleen de oppervlakkige huid behandeld, maar ook de spieren en gewrichten worden gemasseerd. Deze massage stimuleert de bloedsomloop, brengt rust en ontspanning. Relaxatiemassage heeft een spierversterkend effect, maakt blokkades van skelet, spieren en weefsels los en versnelt ontgifting van het lichaam door de sterke stimulatie van het lymfatisch systeem.

 

 

 

Een relaxatiemassage verloopt volgens een bepaald patroon.

 

Shenaia begint steeds met een effleurage of strijkingen. Dat zijn zachte, lange, glijdende bewegingen, waarbij de lichaamsvormen nauwkeurig gevolgd worden. Dat bereikt snel het stadium van ontspanning. Op de te behandelen lichaamsdelen wordt er gebruik gemaakt van verwarmde massage-olie, zoals kokosolie of andere basis olie, met of zonder etherische oliën.

 

Daarna volgt een petrissage: het kneden, druk uitoefenen, wringen, rollen en pakken van spieren en onderliggende structuren, zoals de onderhuid, ligamenten en pezen. Petrissage volgt de richting van de bloedsomloop om die te stimuleren. Deze handgreep geeft de grootste dieptewerking. Je voelt duidelijk het verschil welke spieren en gewrichten worden behandeld.

 

Vervolgens zijn er de fricties of wrijvingen, nl. het op een bepaalde plaats een constante druk uitoefenen met kleine cirkelvormige bewegingen. Bij het geven van de druk doe je dit in drie cirkelgangen: van licht naar diepere tot diepste druk.

 

Tapotage tenslotte is het ritmisch kloppen met de muis van de hand of de zijkant van hand. Zo wordt elk lichaamsdeel stuk voor stuk aangepakt.

 

Kom zeker eens langs bij Shenaia te West-Vlaanderen (Roeselare) voor een relaxmassage, al dan niet in combinatie met een sessie in de jacuzzi of de wellness.

 

Shenaia is beschikbaar voor verschillende soorten massages. Maak hieronder of via het linkermenu uw keuze: