| Info & Boekingen via: info@shenaia-entertainment.be - 0474/86.66.37 |
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Tantra Massage

 

Tantra wordt meestal verward met erotische massage. Tantra is meer een weg van bewustwording, liefde en de kunst van kunnen liefhebben. Het lichaam is als één sensuele zone. Het volledige lichaam wordt met zachte sensuele bewegingen en technieken gemasseerd waardoor nieuwe erogene zones kunnen worden ontdekt.

 

Bij een tantra massage gaat het om het opwekken en samenbrengen van vrouwelijke en mannelijke energie. Hierdoor ontstaat een levensenergie. Omdat het in deze massage gaat om het opwekken van deze energie, het laten stromen en transformeren, heeft de massage een erotisch aspect. Tantra is ook een leer om een innerlijk orgasme te krijgen of om de seksuele energie te vergroten. Natuurlijk kan tantra hiervoor gebruikt worden maar het is geen onderdeel van tantra. Tantra geeft in het ganse lichaam een stromende levensenergie, die gaat aanvoelen als één grote erogene zone.

 

Een ander aspect in tantra is dat je meer sensueel leert genieten van je intiem samenzijn, het is een opgaan in een erotisch liefdesspel vanuit liefde, niet enkel uit lust. Volgens tantra is seks geen liefde. Wie tantra beoefent leert dat het relatief is en dat niets hoeft. Tantra is op een andere manier met elkaar omgaan op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

 

Tantra is het vinden van balans en zelfbeheersing. Balans vinden zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau, tussen onze Chakra's, ons Ego en tussen ons mannelijke en vrouwelijke zijn. Durven genieten van ons lichaam, zowel fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel.

 

Vaak is er een drempel voor het volgen van een tantra sessie omwille van de link met het seksuele. Er kan zelfs al veel met alle kleren aan. Wel is het natuurlijk zo dat wanneer u met warme etherische olie wordt gemasseerd dit makkelijker is zonder kleren. Welke kledingstukken u uitdoet, bepaalt u zelf. Tantra kan een positieve invloed hebben op het seksleven maar dat is zeker geen doel op zich. De naam tantra wordt vaak misbruikt. Door Shenaia wordt op voorhand besproken wat er gaat gebeuren, wat kan en niet kan.

 

Ondanks het erg sensuele en erotische karakter van de tantra massage, worden er door Shenaia geen intimiteiten gewenst of geboden.

 

Masseuse Shenaia biedt tantra massages aan in haar privé praktijk te West-Vlaanderen (Roeselare). Wie dat wenst, kan vóór de massage genieten van de jacuzzi of wellness.
 

tantra massage door Shenaia

 

Shenaia is beschikbaar voor verschillende soorten massages. Maak hieronder of via het linkermenu uw keuze: