| Info & Boekingen via: info@shenaia-entertainment.be - 0474/86.66.37 |
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    

Hotstone Massage

 

Hot Stone massage is een eeuwenoud gebruik. De Grieken en Romeinen gebruikten het in hun badhuizen, met warme stenen om elkaar mee te masseren. Ook bij de Inca's, indianen, Maori's en vele andere culturen was dit gebruik gekend. In de oosterse cultuur werden warme stenen gebruikt ter voorkoming en behandeling van ziekten en aandoeningen. Hier werden de stenen onder andere geplaatst op de acupunctuurpunten en gestreken over de meridianen.

 

Hot Stone therapie is een warmte massage, een weldaad voor lichaam en geest. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een diepe ontspanning terwijl de druk van de stenen zorgt voor een "uitrekkend effect" op de spieren.

 

hotstone massage door Shenaia

 

Voor de hotstone massage gebruikt men afgeronde basaltstenen (vulkanische stenen). Tijdens de massage hebben deze stenen een temperatuur van 45 graden. Eerst worden de stenen op uw lichaam gelegd, daarna wordt u met deze warme stenen en olie gemasseerd.

 

De massage zelf bestaat vooral uit lange cirkelvormige strijkingen. De combinatie van warmte en beweging maakt de massage effectiever. Deze massagetechniek stimuleert de orgaanfuncties en de stofwisseling, helpt afvalstoffen afvoeren (ontgiftiging), en activeert het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Deze massage heeft een zalig ontspannend gevoel, door de warmte en gebruik van aroma’s.

 

Deze hotstone massage is niet geschikt bij besmettelijke huidziektes.

 

Masseuse Shenaia biedt hotstone massages aan in haar privé praktijk te West-Vlaanderen (Roeselare). Wie dat wenst, kan vóór de massage genieten van de jacuzzi of wellness.

 

hotstone massage door Shenaia

 

Shenaia is beschikbaar voor verschillende soorten massages. Maak hieronder of via het linkermenu uw keuze: